Navigatie

Privacyverklaring

1 maart 2018

Contactgegevens
072lampen.nl
Robbekoog 13
1822BA Alkmaar
Mail@072lampen.nl
072 562 0850

Privacyverklaring 072lampen.nl

In deze privacyverklaring leggen wij, 072lampen.nl, uit wat we bij 072lampen.nl allemaal doen met uw persoonsgegevens.

Gebruik
Door onze webwinkel te gebruiken, krijgen wij de volgende informatie over u:

-          Uw naam en adres

-          Telefoonnummer

-          Factuuradres

-          Emailadres

-          Betalingsgegevens

-          IP-adres

Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve als dat nodig is voor gebruik van 072lampen.nl, de uitvoering van de overeenkomst of als de wet zegt dat dat moet.

Doel
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij.

We bewaren deze informatie zo lang als nodig is om de bestelling af te handelen, en daarna totdat de garantie is verstreken. Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten bijvoorbeeld bewijs van uw aankoop en uw factuur zeven jaar bewaren van de Belastingdienst.

Contact
Via het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. De informatie die u in het contactformulier invult bewaren wij totdat het verzoek of de vraag is afgehandeld en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen
Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor 072lampen.nl, of voor de uitvoering van de overeenkomst. Dit is bijvoorbeeld de bezorgdienst voor het leveren van de bestelling en de leverancier van het administratiesysteem dat wij gebruiken. We kunnen de gegevens ook doorgeven als wij dat wettelijk verplicht zijn, zoals als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf.

In onze webwinkel zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens.

Cookies
Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt.

Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze webwinkel verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen.

Wij gebruiken de volgende cookies:

-          Pinterest

-          Facebook

-          Addthis

-          Google Analytics

Google Analytics
Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze webwinkel gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging
Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om uw privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

•              Wij nemen fysieke maatregelen zoals sloten en kluizen voor toegangsbescherming van de systemen waarin persoonsgegevens opslagen zijn.

•              Wij maken gebruik van een SSL verbinding waarmee alle informatie tussen u en onze website wordt afgeschermd.

Wijzigingen
Let dus altijd goed op de datum van deze privacyverklaring en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Uw rechten
Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u contact met ons opnemen. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we uw verzoeken kunnen behandelen.

U hebt de volgende rechten:

-          uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen;

-          inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben;

-          het laten corrigeren van fouten;

-          het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens;

-          intrekken van toestemming;

-          bezwaar maken tegen een bepaald gebruik.

-          een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

stoeretafels.com

Neem ook een kijkje bij onze tafels, geheel geproduceerd in eigen werkplaats

www.stoeretafels.com

© 2017 - 2018 072lampen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Cookies Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze webwinkel voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze webwinkel verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer. Met andere bedrijven die cookies plaatsen hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook hun privacyverklaringen. Wij gebruiken de volgende cookies: -          Pinterest -          Facebook -          Addthis -          Google Analytics